La Conexión - Sanergia.com

Vaya al Contenido

Menu Principal:

La Conexión


Un Salt Quàntic en Conscienciació

La Connexió Sanergètica restableix la sintonia entre les línies energètiques del nostre cos i la xarxa energètica del planeta i de l’Univers. La Connexió ens situa a cadascú en el just camí de la vida i ens deixa avançar en un estat d’equilibri activant un intercanvi continu de llum i d’ informació, adequada a cada ésser. Permet la connexió amb les peces o components d’ADN i la reintegració de les “cordes” o “filaments” (plans d’existència simultània o paral·lels).La Sanergia és el conjunt d’energies generades per noves freqüències mesurables al planeta i a l’Univers des del 1989, facilitant un procés d’ascensió i conscienciació a través de les energies.
La  Connexió Sanergètica serà una experiència determinant pel seu futur i la seva existència.

Es fa una sola vegada a la vida

En motiu de la seva primera visita, el / la Sanergista explicarà el procés de la sanació a través de la Sanergia i el funcionament de la Connexió. El participant podrà, després, decidir si és oportú fer-se connectar. La Connexió no és cap medicina, és una tècnica renovadora que implica al client en el seu procés de curació bioenergètica, emocional, etc. No hi ha contacte físic entre Sanergista i client. Estirat a la llitera, el client gaudeix relaxat, descobrint sensacions, potser, noves en el seu cos i esperit. Cada sessió té una durada d’uns 20 minuts estirat a la llitera.

La vibració del planeta canvia constantment. Des del 1989, quan el científic nord-americà Gregg Braden va descobrir noves freqüències, hem viscut diversos salts quàntics. Què està passant? La CS utilitza noves freqüències de sanació bioenergètica permetent sintonitzar, i així equilibrar el cos, l’ànima i la ment (aquestes freqüències varien contínuament).
Durant les seves emocionants conferències, Alessandro explica amb simplicitat i claredat el funcionament de la CS ® (CS). En la seva consulta al Centre de Vilamaniscle, li explicarà què i qui li va causar les seves alteracions i els seus desequilibris bioenergètics i emocionals. Així ho fan tots els Sanergistes d’Espanya. La CS ® li deixarà una sensació de descans, tranquil·litat i equilibri. Després de la CS activarà les seves mans compartint així la freqüència (vibració) sanadora.
Alessandro transmet el seu do i la seva vibració als clients i estudiants durant les seves consultes personals i durant les seves popularíssimes conferències.

 
Buscar
Regreso al contenido | Regreso al menu principal